Додаткова інформація
Вага | 614 585 251 кг |
---|---|
Фасування | |
Виробник | |
Склад кави | |
Смакові якості | делікатна кислинка, карамельна солодощі, насичена кислотність, ніжне тіло напою, Присмак шоколаду з нотками жасмину, тривалий післясмак |
Провінція Кочере знаходиться в окрузі Гедео, на південь від провінції Іргачефф. Кліматичні умови ідеальні для вирощування кави. Місцеве населення не використовує пестициди, тому кава, вирощена тут, вважається органічною, хоч офіційно і не має сертифікатів. Каву вирощують у дуже невеликій кількості на маленьких фермах, де вона росте по сусідству з іншими сільськогосподарськими культурами.
Кава з солодкою збалансованою кислотністю та смаком темних ягід, чорної смородини, ожини та шоколадного тарта.
Завдяки ручному збору та ретельному сортуванню лише стиглі ягоди потрапляють в обробку. Після видалення з кавових зерен м’якоті їх занурюють у резервуари для ферментації на 24-36 годин залежно від погодних умов. Після завершення процесу ферментації зерно промивають і сортують за густиною за допомогою спеціальних промивних каналів. Далі кавове зерно проходить сушіння на “африканських ліжках”
В Ефіопії кавовий напій має готувати лише господар будинку. Розносити каву слід у порядку старшинства. Гість ні відмовлятися від частування, т.к. це вважається не повагою. У напій додається гвоздика. Прийнято до вживання з вершковим маслом
Вага | 614 585 251 кг |
---|---|
Фасування | |
Виробник | |
Склад кави | |
Смакові якості | делікатна кислинка, карамельна солодощі, насичена кислотність, ніжне тіло напою, Присмак шоколаду з нотками жасмину, тривалий післясмак |
Валерія –
Ароматна кіслинка, відчувається винний присмак, трохи смажених горішків)))
Але Кенія меня сподобалась більше…і Еквадор Галапагоси дуже неймовірна кава!
Вікторія –
Приємне капучіно з неї виходить. з ранку – те що треба!
Яна –
Квіткова кислинка просто неймовірна, чарівний присмак та аромат кави)