×

Кава в зернах KENIA

Є в наявності

  • Фруктова карамель,
  • Спосіб обробки: мита
  • Регіон: Мукурвени
  • Округ: Ньери
  • Висота зростання: 1200-1800 метрів над рівнем моря
  • Разновид: SL28, SL34

Соковита, яскрава кава з кислотністю черешні, червоної смородини та довгим, трохи винним післясмаком.

Станція миття обробки Кагуню розташована в окрузі Ньєрі і входить до складу кооперативу Румукія. Загалом у кооперативі 8 станцій митої обробки: Гатура, Тунгурі, Маганжо, Кіавамуруру, Тамбайя, Гайкундо, Ндіаїні та Кагуню. Ягоди на ці станції доставляють близько 6 тисяч фермерів, станція Кагуню одержує ягоди від 1310 місцевих виробників.

Кагуню має прекрасну соковиту кислотність, яка відмінно розкривається на охолодженні. В ароматі добре помітні вишня і листя смородини, на першому ковтку — смак стиглої черешні, а в міру остигання в чашці з’являються трохи терпкі ноти каркаде і гранатового соку. Солодощі і кислотність посилюються і залишають делікатний післясмак вишневого варення.

В аеропресі відразу помітно, як змінюються колір та щільність напою, він стає більш насиченим та маслянистим. Основна відмінність від лійки – дуже щільне для фільтр-метода тіло, яке з’являється через тонший фільтр і невеликий тиск, який створює аеропрес. Смак зимової вишні переважає на першому ковтку, а в міру охолодження яскравіше, ніж у вирві, виявляються ноти червоної смородини. На післясмаку залишаються відтінки карамелі та тягучого вершкового ірису.

Додаткова інформація

Вага 614 585 251 кг
Фасування

,

Виробник

Склад кави

Смакові якості

, , , ,

3 відгуки для Кава в зернах KENIA

  1. Валерія

    Легкий напій, трохи з кіслинкою, зовсім нема гіркоти.
    Те що мені подобається, я у захваті!

  2. Валентина

    Ніжна, смачна, делікатна кава. Уся кухня зранку у яскравих кольорах аромату!

  3. Alina

    Аромати квітів та шоколаду 🥰
    Неймовірно смачна та легка кава.
    Дуже рекомендую

Додати відгук

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Оберіть мову сайту