×

Кава в зернах YELLOW BOURON

Є в наявності

  • Кислотність 3/5
  • Плотність 3/5
  • Ярка кислинка с карамелізованними дискриптами у смаку
  • Смак: солодкий, фундук, карамель, молочний шоколад, мед, м’яка апельсинова кислинка
  • Регіон: Minas Gerais, Patos de Minas
  • Рік врожаю: 2020
  • Сорт: Бразилия Желтый Бурбон Серрадо Фазенда Пантано
  • Висота зростання: 1150-1200м
  • Обрабка: суха
  • Походження зерна: Бразилия

Свіжообсмажена кава в зернах Бразилія Жовтий Бурбон Серрадо Фазенда Пантано, 100% Арабіка (Cerrado Yellow Bourbon – Fazenda Pantano)
Фазенда Пантано розташована у центрі Серрадо в центральній частині Бразилії. Ферма є власністю сім’ї Ферреро і передається з покоління до покоління. Одна з перших кавових плантацій Бразилії займає загальну площу 600 га. З яких 100 га землі зберігаються як природний лісовий заповідник, річ у тому, що це є обов’язковою вимогою згідно із законодавством Бразилії. Фазенда Пантано розташований неподалік муніципалітету Патос-де-Мінас (Patos de Minas), що входить у штаті Мінас-Жерайс. Кавові дерева там зростають на висоті 1150 метрів над рівнем моря. До речі, сім’я Ферреро має членство в Асоціації фермерів кави Серрадо, що дає гарантію на високу якість кави, дотримання на фермі технологій вирощування та обробки.

Кава Бразилія Жовтий Бурбон з цієї ферми обробляють сухою обробкою (натуральна), використовуються підняті над землею сушарки африканського типу, кава сохне під сонцем, на відкритій місцевості, що обдувається повітрям. В результаті виходить досить складний смак, чистіший, ніж при звичайній натуральній обробці, що має приємні апельсинові нотки, лісових горіхів і м’якої карамелі, має досить виражену кислинку, яка перекривається насолодою в післясмаку, а так само, м’якою, легкою гіркуватістю.

Кава Жовтий Бурбон є родзинкою серед бразильської кави, відрізняється жовтими ягодами в спілому стані, на відміну від решти кави, колір ягід якого при дозріванні має червоні відтінки. Вирощується в Бразилії майже 90 років. Так само, через низьку врожайність і не сильну стійкість до шкідників, для вирощування даної кави вимагає більше зусиль, ніж для інших сортів, наприклад, дуже популярному, масовому Сантосу.
Бурбон має належні смакові характеристики тільки коли його вирощують на висоті понад 1000 метрів над рівнем моря і в місцях, де дотримуються техніки збору та обробки, роблять свою роботу добре. Саме це можна сказати про ферму Пантано.

2 відгуки для Кава в зернах YELLOW BOURON

  1. Ксенія

    Приємна кава, з присмаком шоколаду та квітів. Але меду я не відчула)))
    Та все одно кава найприємніша)

  2. Єгор

    Так, дійсно бездоганна кава, ароматна та якісна
    Швидко відправили, відчувається аромат кавових зерен ще на почті

Додати відгук

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Оберіть мову сайту